КУЛІНАРНИЙ КОНКУРС для спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Сьогодні, 15.11.2018р., відбувся КУЛІНАРНИЙ КОНКУРС для спеціальності «Готельно-ресторанна справа», який провела викладач нашої кафедри МАГРС Лук‘яненко Г.І.
До участі у конкурсі були запрошені студенти 2-4 курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».
Умови конкурсу були досить цікавими, адже:
1. Кожна бригада студенів має приготувати страву (кулінарний виріб),
вартість набору сировини на дві порції якої не перебільшує 50 грн.
2. Страва (виріб) готується відповідно до самостійно розробленої
технологічної карти, що оформлюється на окремом (виробу).
3. До конкурсної комісії подаються дві порції страви.
4. Переможців конкурсу визначають шляхом закритої дегустації страв (виробів).
Під час конкурсу оцінювалося:
– організація робочого місця;
– зовнішній вигляд учасників;
– знання та виконання правил безпеки праці;
– дотримання технології приготування страви;
– дотримання санітарних вимог;
– оригінальність оформлення та подачі страви.
Конкурсна комісія у складі Гарапенчук О.В.( директор ГО кінно-спортивного клубу «Тамерлан»), заступника декану ФЕУ Гвоздецької І.В., зав. кафедрою МАГРС Йохни М. А. та викладачів кафедри МАГРС вирішили нагородити конкурсантів почесними грамотами та подарунками. Вітаємо.

     

Сьогодні, викладачами кафедри Томалею Т.С. та Прилепою Н.В. серед студентів 3-го курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» був проведений підсумковий КОНКУРС з вивчення дисципліни «Організація ресторанного господарства». Тематику КОНКУРСУ викладачі обрали новорічну: «Сервірування бенкетного столу з елементами новорічного декору». Студенти 3-го курси були поділені на 4 команди. Кожна команда презентувала свій новорічний бенкетний стіл з елементами декору на відмінно. Молодці!

https://www.facebook.com/100010602883620/videos/740959299600826/?t=3